دبیر و سخنگوی کمیته هماهنگی و نظارت مواقع اضطراری آلودگی هوای تهران گفت: کمیته اضطرار آلودگی هوا هر 2 هفته یکبار تشکیل می شود و فعالیت «مهار» از سر گرفته می شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، محمدهادی حیدرزاده، مدیرکل محیط زیست استان تهران درباره  مصوبات نشست  کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران گفت: در نشست تاکید شد تا مصوبات و شرایط آلودگی هوا تنها توسط دبیر و سخنگوی کمیته اعلام شود همچنین مقرر شد کمیته استانی آلودگی هوا هر دو هفته یک بار تشکیل شود. 

 دبیر و سخنگوی کمیته هماهنگی و نظارت مواقع اضطراری آلودگی هوای تهران با اشاره به این‌که مرکز پایش و اطلاع‌رسانی آلودگی هوا نیز در محیط زیست استان تهران با حضور نمایندگان وزارت بهداشت، شهرداری و محیط زیست برای مدیریت یکپارچه آلودگی هوا تشکیل خواهد شد، افزود: در عین حال مقرر شد مرکز هماهنگی و اطلاع‌رسانی آلودگی هوا تحت عنوان «مهار» که غیرفعال شده بود از صبح شنبه مجددا فعالیت خود را آغاز کند.
 
حیدرزاده با اشاره به این‌که آلودگی هوای تهران و البرز مشترکات زیادی دارد، افزود: بر این اساس تفاهم‌نامه‌ای که بین استان‌های تهران و البرز به امضا رسید و مقرر شد در نشست های  کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران، نماینده استانداری و محیط زیست استان البرز و در کمیته اضطرار آلودگی هوای البرز، نماینده استانداری و محیط زیست استان تهران برای تصمیم‌گیری حضور داشته باشند. 

سخنگوی کمیته هماهنگی و نظارت مواقع اضطراری آلودگی هوای تهران با اشاره به این‌که یکی از منابع آلودگی هوای تهران در بخش منابع ساکن، موتورخانه‌ها هستند، افزود: بر این اساس مقرر شد سازمان نظام مهندسی استان تهران نسبت به بررسی وضعیت آلاینده های  موتورخانه‌های دستگاه‌های دولتی، عمومی و وزارتخانه‌های استان اقدام کرده و گزارش مربوطه را ارایه کند همچنین با توجه به درخواست راهنمایی و رانندگی مقرر شد سیستم‌های سیار سنجش آلودگی هوا در اختیار پلیس راهنمایی و رانندگی قرار گیرد تا نسبت به برخورد با خودروهای آلاینده اقدام شود. 

 در ادامه حیدرزاده  مقرر کرد شهرداری تهران برای خودروهای فرسوده و آلاینده‌ای که توسط راهنمایی و رانندگی توقیف می‌شوند پارکینگ لازم را در نظر بگیرد، خاطر نشان کرد:  طی روزهای گذشته 9 اکیپ پایش اداره کل محیط زیست تهران کار نظارت و پایش کارخانجات و صنایع آلاینده را بر عهده داشتند.

وی  افزود: بر این اساس صنایع آلاینده‌ای که پرونده داشتند فعالیتشان تا تعیین تکلیف متوقف شد و کارخانه های  سیمان شمال و سیمان تهران نیز تا 50 درصد تولید خود را با توجه به افزایش غلظت آلاینده‌ها کاهش دادند و  از سوی دیگر برای سایر صنایع آلاینده نیز دستور مقام قضایی اخذ شد تا نسبت به برخورد لازم با آنها اقدام شود. 

سخنگوی کمیته هماهنگی و نظارت مواقع اضطراری آلودگی هوای تهران با اشاره به اینکه گشت شبانه اداره کل محیط زیست استان تهران نیز برای نظارت بر آلایندگی صنایعی که در شب فعالیت می‌کنند، آغاز به کار کرده است، افزود: در عین حال با تلاش‌های صورت گرفته پس از 10 سال نیروگاه بعثت گازسوز شد و نیروگاه منتظرالقائم نیز با هماهنگی صورت گرفته در اولویت گازسوز شدن قرار گرفته است.
 
مدیر کل محیط زیست استان تهران با بیان این‌که طرح سراسری زوج و فرد و سایر مصوبات مواقع اضطراری آلودگی هوای تهران لغو شد، تاکید کرد: بر اساس آمارها در روز چهارشنبه 275 نفر از تهرانی‌ها به دلیل بیماری‌های تنفسی و قلبی و آلودگی هوا به اورژانس مراجعه کرده‌اند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
مجید
۱۳:۰۷ ۰۹ آذر ۱۳۹۲
باسلام
واقعا دلیل اینکه در فصل پاییز کلا طرح زوج و فرد از درب منازل انجام نمیشود چیست؟بنده خودم خودرو دارم ولی از وسایط نقلیه عمومی استفاده میکنم .
فقط کافیست که باران یا وزش باد داشته باشیم که مصوبه ای لغو شود یعنی هوای پاک و سلامتی ارزشمند نیست؟
سردرد،سرگیجه،تنگی نفس و... ناشی از این آلودگیست که همگی واقفیم.
Iran (Islamic Republic of)
ایران ملت من
۱۱:۳۴ ۰۹ آذر ۱۳۹۲
25000 نفر ادم در اثر الودگی در اهواز راهی بیمارستان شدن (اورانیوم تو هوا پخش شده) بعد شما در باره الودگی تهران کمیته تشکیل میدید؟
آخرین اخبار