به گزارش
گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ کارشناس بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین گفت: چنانچه میزان آلودگی صدا از حد استاندارد کشوری (85 دسی بل در هشت ساعت) بیشتر شود، عوارض و آسیب هایی در بدن انسان مشاهده خواهد شد که یکی از آنها، افزایش فشار خون – به خاطر تحریک عصبی به وجود آمده - می باشد.
مهندس کرمی ها افزود: خستگي شنوايی، وزوز گوش، سوت كشيدن پرده گوش، آسيب به سيستم قلبی ـ عروقی، افزايش فشار خون و افزايش مصرف اكسيژن، برخی از مهمترین عوارض فيزيولوژيكي آلودگی صدا در انسان است.
وی با اشاره به اینکه عوارض فيزيولوژيكي ـ رواني صدا شامل: تأثير بر خواب، تحريك اعصاب، كاهش راندمان و كارايي فرد – در مشاغل فكري و جسماني – می شود، اظهار داشت: اُفت موقت و دائم شنوایی نیز از عوارض پاتوبیولوژیکی آلودگی صدا می باشد.
به گفته این کارشناس، دقت در خريد دستگاه ها و ماشين آلات و تغيير در روش خنك كردن آنها، عدم استفاده از فن هاي پر سر و صدا و نگهداري و تعمير به موقع دستگاه ها؛ برخی از روش های کنترلی صدا در صنعت می باشد. همچنین برای كاهش صوت در منبع و جلوگيري از انتقال صوت می توان از روش هایی نظیر: استفاده از فاصله مناسب از دستگاه ها، ايجاد سر و صداهای اضافه، استفاده از پايه هاي عايق صوت و ميرا كننده ارتعاش و ايزولاسيون منبع صوت استفاده کرد.
انتهای پیام/