سبزیجات هر کدام برای خودشان از ارزش غذایی خاصی برخوردار هستند اما یافته های جدید محققان نشان می دهد اگر "سبزیجات" گاهی با یک دیگر و توام با هم مصرف شوند "ارزش غذایی" آنها چندین برابر می شود.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ اسفناج و کرفس جزو سبزیجاتی با ارزش محسوب می شوند که در فصول سرد سال مصرف آنها به مراتب باید بیشتر از فصل های دیگر باشد زیرا "سیستم ایمنی بدن" را تقویت کرده و مانعی برای عبور "ویروس ها" و "باکتری ها" به داخل بدن می شوند.

بررسی ها نشان می دهند اسفناج و کرفس مکمل یک دیگر محسوب می شوند و هر یک تکمیل کننده ارزش غذایی دیگری است و مصرف آن دو با هم تمام ویتامین های مورد نیاز بدن را فراهم می کنند.

گفتنی است مصرف 200 گرم از این سبزیجات در طول روز از بروز "آلرژی های فصلی" جلوگیری کرده و با "سرما خوردگی" مبارزه می کند و دوره درمان را سریعتر می کند.

اگر می خواهید از شر چربی های اضافه بدنتان راحت شوید "آب هویج" و "کرفس" را با یک دیگر مخلوط کنید و سپس بنوشید زیرا مطالعات نشان می دهند مخلوط آب این دو سبزی تاثیر بیشتری در از بین بردن چربی های بدن دارد.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار