به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران با مطالعه بر روی بانوانی که دچار مشکل افسردگی پس از زایمان شدهاند، دریافتهاند از میان این بانوان آن دستهای که در رژیم غذایی خود مصرف گوشت گاو و یا گوساله را قرار دادهاند در بازهی زمانی کوتاهتری توانستهاند مشکل افسردگی پس از زایمان را پشت پسر گذارند.
گفتنی است، پزشکان با مطالعه بر روی ترکیبات گوشت گاو مقادیری امگا 3 و امگا 6 کشف کردهاند، برای بهبود خلق و خو و کنترل اعصاب بسیار مفید است.
همچنین در گوشت گاو منبع بزرگی از کراتین آمینو وجود دارد که میتواند همانند یک داروی ضد افسردگی عمل نماید.
پزشکان مصرف گوشت گاو را به نومادران به چندین جهت مانند افزایش آهن خون، تقویت بدن و همچنین رفع افسردگی احتمالی توصیه اکید میکنند.
انتهای پیام/