برخی از مواد غذایی تأثیر موثری بر سلامت قلب و عروق دارد که با مصرف آن‌ها می‌توان از بسیاری از بیماری‌های قلبی جلوگیری کرد.

دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اولین گام در سلامتی قلب استفاده از یک رژیم غذایی مناسب است.

وی افزود: تا جایی که ممکن است در غذا‌ها باید از چربی‌هایی استفاده کرد که اسید چرب ترانس پایین هستند مثل مخلوط روغن ذرات و کلزا، روغن بذر کتان و بزرگ.

وی ادامه داد: چربی‌های اشباع مثل دنبه، کره و روغن‌های جامد هیدروژنه را زیر ۱۰ درصد کل چربی‌های مصرفی قرار دهند و تا جایی که امکان دارد روغن هستهٔ انگور و روغن زیتون را جایگزین آن‌ها کنند.

وی تصریح کرد: مصرف سیب به دلیل املاحی که دارد برای قلب بسیار مفید است.

دکتر فرهبخش خاطر نشان کرد: استفاده از اسیدهای چرب امگا۳ که در ماهی‌های آزاد، سالمون و قزل آلا به وفور وجود دارند تأمین کنندهٔ سلامت قلب هستند.


انتهای پیام/
برچسب ها: قلب ، امگاسه ، روغن ، چربی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.