به گزارش خبرنگار
بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، نور ماورا بنفش کلسترول را در پوست تبدیل به
ویتامین D میکند و این ویتامین در موارد غذایی مانند ماهی چرب، غلات، شیر و آب
پرتغال وجود دارد اما از آنجایی که مردم به اندازه کافی ویتامین D را از طریق
مواد غذایی جذب نمیکند و در ماه های زمستان بدن در کمترین میزان این ویتامین قرار
دارد از این رو با استفاده از اشعههای UV مواد غذایی را مجهز به این ویتامین میکند.
بررسیها نشان میدهند؛
که پالس سریع فلش نور ماور بنفش از طریق اشعه UV ویتامین موجود در قارچ را افزایش
میدهد و کلسترول موجود در آن را تبدیل به ویتامین D میکند.
دانشمندان در تلاشاند
تا با مجهز مراکز نگهداری میوهها و گلخانهها ویتامینD و دیگر ویتامین ها را
درون میوهها افزایش دهند و با سرعت بیشتری این ویتامین طی فرآیندهای شیمیایی در
میوهها صورت گیرد تا مردم دچار کمبود ویتامین نشوند.
انتهای پیام/