به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ شاخص گلایسمی مواد غذایی مختلف بر اساس اینکه با چه سرعتی بر قند خون اثر می گذارند در یک بازه 0 تا 100 تعریف می شوند و خوراکی هایی که با سرعت بیشتری قند خون را افزایش می دهند جی ای بالاتری دارند.
بررسی ها نشان می دهند دانه آفتاب گردان "غلات سبوس دار" و حتی میوه های شیرینی مانند انبه برای دیابت مفید اند و قند خون ر افزایش نمی دهند .
بستنی، موز و کشمش گلایسمی متوسطی دارند و برنج و نان به سرعت "قند خون" را افزایش می دهند.
یافته های جدید نشان می دهد رژیم غذایی با نمایه گلایسمی پایین و "فیبر" زیاد که مواد مغذی بد را تامین می کند به طور کلی یک "رژیم غذایی "سالم نامیده می شود و مواد مورد نیاز بدن را تامین می کند.
با پیروی از یک برنامه غذایی گلایسمی پایین می توانید وزنتان را کاهش داده و قند خون را پایین بیاورید و با درنظر گرفتن حجم هر وعده غذایی شاخص گلایسمی را کنترل کنید.
انتهای پیام/