![ازدواج کمتر، طلاق بیشتر؛ زنگ خطر برای خانوادههای ایرانی؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/9/27/20185355_459.png)
وی خاطرنشان کرد: مزه تلخ مزه خوشایندی برای بدن نیست، بدن آن را در غلظتهای کم نیز تشخیص داده و واکنش نشان میدهد.
خوش نیت خاطرنشان کرد: مواد تلخ موادی هستند که بدن ما با آنها سازگاری نداشته و ممکن است که غذا مسموم یا زهرآلود باشد و برای تشخیص زود و به هنگام بدن، حساسیت بدن بالا رفته و به مزه تلخ واکنش نشان میدهد.
وی گفت: علت حس شدن زود به هنگام تلخی در زبان وجود گیرندههای زیاد و حساس به تلخی است.
انتهای پیام/