طبق کشفیات اخیر محققان می‌توان رنگ میوه‌ها، گل‌ها و سبزیجات را تغییر داد، شاید این به نوعی رواج الگوی بی‌نظمی در دنیاست.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، گل اطلسی آبی که گلی نادر است از معمایی حل نشده برای دانشمندان پرده برداشت. 


گل‌های اطلسی عموما به رنگ قرمز یا بنفش هستند و در موارد نادری این گل‌ها به رنگ آبی هستند این سوال برای دانشمندان مطرح بود که چگونه و چرا برخی موارد این گل به رنگ آبی نمایان می‌شود.



پس از مطالعات و تحقیقات مشخص شد که به دلیل وجود نقص مولکولی این گل گاهی اوقات به رنگ آبی جلوه‌گر می‌شود. 

آن‌ها معتقدند با حل این معما می‌توانند در رنگ و طعم میوه‌ها سبزیجات و گل‌ها تغییراتی اعمال کنند. 

آن‌ها دریافتند که نقص ژنتیکی در گل اطلسی مورد بررسی موجب نمایان شدن این گل به رنگ آبی شد. 

حال سوال اینجاست که آیا بشر می‌تواند در ژنتیک مواد خوراکی تغییراتی اعمال کند و تضمین کند که هیچ اثر سوئی بر فعالیت بدنی خود نگذارد و آیا اعمال بی‌نظمی همیشه زیباست؟ 


انتهای پیام/

برچسب ها: گل اطلسی ، رنگ ، دانشمندان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار