گروه موسيقي نسيم در بخش رقابتي موسيقي كلاسيك ايراني قطعاتي از حسين دهلوي، فرامرز پايور و آثاري از آهنگسازان قديمي را اجرا مي‌ءكند.

به گزارش حوزه موسیقی باشگاه خبرنگاران به نقل از ستاد خبري بيست و نهمين جشنواره بين‌المللي موسيقي فجر، سرپرست گروه موسيقي نسيم معتقد است: گروه‌هاي موسیقی در شهرستان‌ها با وجود امکانات کم در مقایسه با کسانی که در پایتخت زندگی می‌کنند، موسیقی را با جدیت بیشتری دنبال می‌کنند.
 
نسیم احمدیان که با گروه نسيم از اصفهان در بخش رقابتي موسيقي كلاسيك ايراني بیست و نهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر حضور دارد، درباره گروه‌هاي شرکت‌کننده گفت: سال گذشته حضور گروه‌های شهرستاني پذیرفته شده در بخش رقابتی در مقایسه با کسانیکه در پایتخت زندگی می‌کنند و امکانات بیشتری به منابع و اساتید موسیقی دارند، بیشتر بود و به نظر می‌رسد جوانان در شهرستان​ها با جدیت بیشتری هنر موسیقی را دنبال می​کنند.
 
وی در ادامه افزود: ما تنها توقعی که از مسئولان جشنواره داریم این است که بعد از جشنواره از ما برای اجرا در تهران یا شهر خودمان حمایت کنند؛ چرا که آنچه باعث دلگرمی ما می‌شود این است که حس کنیم وجود داریم و گوشه‌ای از هنر موسیقی را گرفته‌ایم و از آن دفاع می‌کنیم.
 
احمدیان در ادامه نفس حضور در جشنواره موسیقی را برای جوانان پر هیجان ارزیابی کرد و گفت: خیلی از جوانان به امید حضور در جشنواره موسیقی فجر در طول سال به سختی تمرین می‌کنند و موفقیت در این فستیوال برای آنها پلی است که فعالیت موسیقی خود را با نگرشی دیگر دنبال کنند اما اگر روند موفقیت این قشر در چند دوره تکرار شود، در عمل خبری از حمایت برای اجرای صحنه‌ای و انتشار اثر نباشد تمام دلخوشی تبدیل به یاس می‌شود.
 
سرپرست گروه موسیقی نسیم ادامه داد: بهتر است برنامه‌ریزی  بهتری برای اجرای گروه‌هایی که از شهرستان می‌آیند و از بعد مسافت خسته مي‌شوند، درنظر گرفته شود. همچنین ما نیاز داریم که برای اجرا، سالن تمرین در اختیار داشته باشیم تا برای به صحنه رفتن با استرس دوچندان مواجه نشویم.
 
سرپرست گروه «نسیم» جشنواره موسیقی فجر را فرصت خوبی برای گروه‌های شهرستانی دانست و افزود: معمولا از گروه‌های موسیقی شهرستانی حمایتی نمي‌شود و گروه‌هایی که با عشق و علاقه در شهرستان‌ها فعالیت می‌کنند با کمبود نوازنده، مکان تمرين و اجرا و… مواجه هستند؛ بنابراین جشنواره موسیقی فجر فرصت خوبی برای گروه‌های شهرستانی است.
 
وی درباره «جوان گرایی» در جشنواره موسیقی فجر گفت: به طور قطع جوانان آینده موسیقی و هنر این کشور هستند و حسن جشنواره اين است که جوانان فرصت تعامل با پيشکسوتان را پيدا مي‌کنند و مي‌توانند از آنها الگوبرداري کنند چرا که جوانان همیشه نیاز به راهنمایی بزرگان موسیقی دارند تا راه درست را به آنها نشان دهند.
 
این هنرمند که گروهش سال گذشته رتبه سوم بخش کلاسیک ایرانی را آن خود کرده بود، درباره قطعاتی که قرار است در جشنواره بيست و نهم بنوازد، گفت: قرار است قطعاتی از استاد دهلوی، استاد فرامز پایور، قطعات قدیمی  و ... را اجرا کنیم که تنظیم این قطعات را خود بر عهده داشته‌ام.
 
وی که به همراه گروهش در بخش رقابتی و شاخه کلاسیک ایرانی جشنواره شرکت کرده است، با بیان اینکه تمام نوازندگان گروه «نسیم» از بانوان هستند، گفت: در این اجرا تصانیف‌های قدیمی با صدای حسین رستمی اجرا خواهد شد.
 
به گفته اين هنرمند، فرشته تاج میر ریاحی (تار)، وجیهه منصوری (عود)، راضیه جورتانی (تنبک)، افسانه کیانی (بم تار) و آرزو بابایی(کمانچه) نوازندگان گروه نسيم هستند.
 
گفتنی است؛ بیست و نهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر 24 بهمن تا یکم اسفند به دبیری حسن ریاحی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ص
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار