رابطهٔ زیادی بین ابتلا به سرطان دستگاه گوارش و نوع رژیم غذایی وجود دارد که این الگوی غذایی در بین افراد یکسان است.

دکتر پیام فرهبخش‌ متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: سرطان دستگاه گوارش می‌تواند ناشی از سایر مشکلات باشد مانند ژنتیک و محیط اما در این بین غذا‌ها نیز در ایجاد این سرطان نقش موثری دارند. 

وی افزود: اولین عامل در ایجاد این سرطان مصرف‌ غذا‌های حاوی مواد نگهدارنده است مانند غذا‌های کنسروی و غذا‌های آماده مثل فست‌ فود‌ها. 

 وی ادامه داد: عامل دیگر غذا‌های دودی شده مانند ماهی و گوشت دودی شده که ضرر بسیاری دارند. 

 وی تصریح کرد: مصرف مواد غذایی که حاوی کپک باشند مثل نانی که کهنه شده اما کپک آن قابل رویت نیست. 

 دکتر فرهبخش‌ خاطر نشان کرد: با توجه به زندگی شهری که مواد اکسیدانی‌ بسیار شده است مصرف متناسب گروه‌های غذایی و روی آوردن به سبک سنتی‌ غذا‌ها در جلوگیری از ابتلا به بیماری‌ها بسیار کمک کننده است. 


انتهای پیام/
برچسب ها: سرطان ، گوارش ، تغذیه ، ژنتیک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار