بررسی‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهد در روزهای گرم و یا سرد سال مصرف برخی از موادغذایی ضرورت بیشتری دارد.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ افراد اگر توجه ویژه‌ به غذاهایی که مصرف می‌کنند نداشته باشند می‌توانند در "درجه حرارت بدن" خود اختلال ایجاد کنند. 

1- ماهی 
ماهی و "مکمل‌های امگا3" سرشار از "مواد پروتئینی" و ویتامین است که سبب افزایش درجه حرارت بدن می‌شوند و بهتر است در زمستان جزو غذاهای مصرفی باشند. 

2-سیر 
سیر سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های ضروری است که خوراکی‌ ضد "آنفلوآنزا" نیز معرفی شده است ومی‌تواند با گرم کردن بدن از احساس سرما جلوگیری کند. 

3- پرتقال  
مشهورترین میوه زمستانی است که "ویتامینC" موجود در آن علاوه بر شادابی و طراوت پوست می‌تواند از سرماخوردگی جلوگیری کند و اعضای بدن را گرم نگه دارد. 

نتایج مطالعات نشان می‌دهند، کلم و پسته از دیگر خوراکی‌های زمستانی هستند که در روزهای سرد سال احساس گرما در بدن ایجاد می‌کند و در زمان‌های سرماخوردگی که بدن احساس سرما و لرز می‌کند با مصرف این خوراکی‌ها می‌توان علاوه بر پایین آوردن درجه بدن(تب) احساس گرما در "عضله‌ها" و "ماهیچه‌های بدن" را نیز احساس کرد.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.