احساس شکست و سر خوردگی در بین افرادی که تجربه زندگی موفق نداشته اند و همچنین احساس تنهایی در بین افراد مجرد عامل شیوع افسردگی است.

به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ معاون اجرایی مرکز بهداشت استان سیستان و بلوچستان در کارگاه پیشگیری و درمان افسردگی گفت: در برنامه پنجم توسعه اقتصادی اجتماعی و فرهنگی کشور در راستای سند چشم انداز 20 ساله بر رویکرد انسان سالم و سلامت همه جانبه و همچنین بر ارتقا شاخصهای بهداشت روان بویژه دربین دانش آموزان تاکید زیادی شده است.

دکتر کیانی ادامه داد: برنامه ریزی اصولی و علمی جهت پیشگیری از اختلالات روانی بخصوص افسردگی که درصدر بیماریهای روانی قرار می گیرد سهم بسزایی در ارتقاء سلامت روان افراد جامعه خواهد داشت. براساس این گزارش، روانپزشک و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز از اختلالات روانی به عنوان یک بیماری که در تفکر، هیجانات و سایر رفتارهای انسان تاثیر می گذارد، یاد کرد.

براساس این گزارش، عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز تصریح کرد: در استان سیستان و بلوچستان از نظر بار بیماریهای روانی نسبت به سایر استانها تفاوتی نداریم و بین 17 تا 20درصد مردم در تمام کشور نیازمند خدمات روانپزشکی می باشند .

دکتر کیانپور از اضطراب بعنوان شایعترین بیماری روانی تمام نقاط دنیا یاد کرد.

وی افسردگی را نیز از دیگر اختلالات روانی شایع در بین برخی افراد جامعه عنوان کرد و تصریح کرد: افسردگی عدم لذت بردن از فعالیتهای روزانه است و فرد افسرده همیشه مسائل بد گذشته را به یاد می آورد.

وی همچنین استفاده از تریاک و مواد مخدر را از عوامل تشدید کننده افسردگی برشمرد به نحوی که مسیر افسردگی را پیچیده تر می کند.

گفتنی است: کارگاه پیشگیری و درمان افسردگی در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار شد.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار