به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ مطالعات محققان نشان می دهد هرچند غلات با انرزی هستند اما متاسفانه در غلات به ویزه پوسته آن ها موادی به نام "فیتات" وجود دارد که جذب آهن را در بدن بسیار کم می کند.
بررسی ها نشان می دهند اگر نان های سبوسدار و به طور کلی هر نانی به خوبی خمیر آن تخمیر نشده باشد مقدار جذب املاح به حداکثر می رسد.
گفتنی است در بین نان ها نان لواش و نان باگت "جذب آهن" را در بدن کمتر می کنند و باعث کوتاهی قد کودکان می شوند و مصرف نان هایی که به خوبی تخمیر نشده اند به علت مداخله نامناسب در جذب املاح و به ویژه روی باعث کوتاهی قد شده و این مشکل را تشدید می کنند.
نتایج مطالعات نشان می دهند کودکان باید گوشت را دو برابر نان ها مصرف کنند و از نان سنگگ بربری و تافتون به جای لواش استفاده کنند.
انتهاي پيام/