دانه‌های آجیل می‌توانند در کنار خوشمزه‌ بودن و ایجاد حس شادابی در افراد نقش یک مکمل طبیعی برای کاهش وزن را داشته باشند.

به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ پزشکان مصرف مواد طبیعی را یکی از بهترین راه‌ها برای لاغر شدن معرفی می‌کنند.

گفتنی است، براساس تحقیقات صورت گرفته برخی از دانه‌های آجیل خوراکی خاصیت لاغرکنندگی دارند، این خاصیت آنها به دلیل ایجاد حس سیری برای ساعات طولانی در افراد است و به همین دلیل می‌تواند در رژیم‌های لاغری مورد استفاده قرار گیرند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، از بین آجیل‌ها، بادام، بادام هندی، پسته و گردو بیشترین تاثیر را در ایجاد حس سیری در افراد دارند.

پزشکان خوردن این دانه‌ها را چه با وعده‌ی اصلی و چه به صورت میان وعده به افراد توصیه می‌کنند.

این دانه‌های آجیل با وجود داشتن کالری بالا به دلیل داشتن خاصیت سیرکنندگی می‌توانند یک داروی لاغری طبیعی برای افراد باشند.

این دانه همچنین می‌توانند به عنوان یک میان وعده سالم برای تغذیه کودکان در مدارس نیز به کار روند.

پزشکان در عین حال توصیه اکید می‌کنند که افراد از دانه‌های خام این آجیل‌ها و نه نمک سود شده‌ی آنها استفاده کنند.

دانه‌های آجیل نمک سود شده خود می‌توانند سبب چاقی و بالا رفتن فشارخون در افراد شوند و باید در خوردن آنها حد اعتدال را رعایت نمود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.