اصغر نقشی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: برگ اسفناج منبع غنی ویتامین آ، ب3، ث،آهن و پتاسیم است.
وی تشریح کرد: خوردن اسفناج به صورت پخته یا بورانی در رفع تشنگی موثر است.نقشی ادامه داد: برای معالجه کک و مک می توان بعد از قرار دادن اسفناج در روغن زیتون روی صورت گذاشت.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: کارشناسان از بین بردن ورم و درد گلو را با غِرغِره آب خام یا پخته اسفناج دور از انتظار نمی دانند.
وی از تاثیر اسفناج در تقویت بینایی گفت و اظهار داشت: اسفناج موجب تقویت چشم و افزایش قوه بینایی در افراد میشود، بنابراین مصرف آن در دوران نوجوانی و میانسالی بسیار توصیه میشود.