فلفل قرمز ريز ميوه اي بسيارتند است كه همين تندي باعث افزايش خاصیت ضد بيماری آن مي شود.

سید جواد سادات عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي ياسوج در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: يكي از گیاهان دارویی فلفل قرمز است و از تيره سيب زميني است که به عنوان سبزی و به صورت سبز یا قرمز، خام یا پخته و به تنهایی یا همراه سبزیجات مصرف می شود و در آخر فصل زمستان كاشت و در فصل بهار رشد نموده و ميوه آن از نظر "ویتامین C" غنی است.

وی با بیان اینکه فلفل قرمز ريز ميوه اي بسيارتند است كه همين تندي باعث افزايش خاصیت ضد بيماری آن مي شود افزود: مصرف فلفل قرمز به علت غنی بودن آن از ویتامین های A  و C باعث از بین بردن درد کمر، درد عصبی و "اختلالات روماتیسمی" می شود. 
 
 عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي ياسوج با بیان اینکه فلفل قرمز در آفریقای جنوبی به عنوان یک داروی آرام بخش و در هاوایی برای کمردرد و ورم پا مصرف می شود، تصریح کرد: فلفل قرمز فواید زیادی برای سلامتی از جمله در بیماریهای مزمنی مانند سرطان، "آتروسکلروز"، "آنفارکتوس قلبی"، دیابت، آلرژی، آسم، آرتریت، بیماری کرون،" مولتیپل اسکلروز"، آلزایمر، "استئوپروز"، پسوریازیس و ایدز دارد. 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.