کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: برطرف شدن لرز و سردی دست و پا و همینطور سرماخوردگی با نوشیدن یک قاشق غذاخوری از محلول رقیق شده با آب داغ ار دَم کرده میوه فلفل قرمز موثر امکانپذیر است.

اصغر نقشی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: میوه فلفل قرمز دارای ارزش درمانی است.

وی تشریح کرد: کارشناسان مصرف روغن دَم کرده فلفل قرمز را می توان برای گرم نمودن محل های درد در کمردرد و روماتیسم تاثیرگذار می دانند.

نقشی ادامه داد: قرار دادن یک پارچه خیس شده در دَم کرده فلفل قرمز به صورت کُمپرس برای تسکین دردهای روماتیسمی، کشیدگی ها و کوفتگی ها روی محل درد توصیه شده است.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: استفاده بی از حد از این گیاه دارویی التهاب دستگاه گوارشی و آسیب کبدی را در پی خواهد داشت.

وی با توصیه ای به بیماران اظهار داشت: کمپرس نباید به مدت طولانی روی پوست به ویژه پوست های حساس قرار گیرد چون ممکن است تاول بزند.

نقشی تاکید کرد: تنتور فلفل قرمز را محرّک و تقویت کننده مناسبی برای گردش خون می دانند.

 
 
انتهغای پیام/ش
برچسب ها: مصرف ، فلفل ، قرمز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.