میوه را همیشه با شکم خالی میل کنید.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، آب میوه‎ها و سبزی‎ها و گیاهان، پاک کننده بدن از آلودگی‎ها و سموم هستند، زیرا دارای مقدار زیادی ویتامین C، انواع اسیدها و آنزیم‎ها، کلروفیل و مواد مورد نیاز بدن بوده و قادر به خارج کردن باکتری‎ها مضر از بدن هستند.

آب میوه‎ها و سبزی‎ها و گیاهان حاوی مواد آلی و معدنی، ویتامین‎ها، آب خالص، پروتئین و کربوهیدرات‎ها بوده و چون به‎صورت مایع هستند انرژی کمتری برای هضم آنها صرف می‎شود.

در خوردن میوه‎ها به نکات ذیر توجه کنید:

خربزه را با عسل نخورید، این مواد خاصیت رادیواکتیوی داشته و اگر بیماری کهنه در بدن وجود داشته باشد خود را نشان می‎دهد و این اعتقاد نادرست است که دچار مرگ می‎شوند.

لیمو با گوجه‎فرنگی ناسازگار است، زیرا هر دو خاصیت اسیدی دارند و باعث آفت دهان می‎شود.

بهترین موقع میوه خوردن، صبح است، زیرا از ساعت چهار بامداد به بعد جریان دفع شروع می‎شود و نباید با مصرف غذاهای دیرهضم مانع از این جریان شویم.

توجه داشته باشید آب میوه را باید فوراً بنوشید وگرنه در مجاورت با هوا اکسیده و سمی می‎شود، همچنین اگر دندان‎هایتان وضعیت خوبی ندارند، می‎توانید میوه‎ها را در دستگاه مخلوط‎کن له کنید در این صورت از تمام میوه، ویتامین و مواد معدنی‎اش استفاده می‎کنید.

میوه را همیشه با شکم خالی میل کنید، هرگونه مخلوط کردن آن با مواد دیگر به‎خصوص غذاهای گوشتی خطرناک است و باعث تخمیر مواد در دستگاه گوارش و نفخ می‎شود، حاصل این تخمیر و نفخ که در اثر قند میوه به وجود می‎آید، باعث تشدید ضربان قلب و فشار دیافراگم و گستردگی دستگاه گوارش شده و در این حالت دستگاه گوارش به یک کارخانه الکل‎سازی کوچک تبدیل می‎شود، گازکربنیک حاصل از تخمیر مواد در دستگاه گوارش به قلب فشار می‎آورد و باعث نابودی سلول‎های آن می‎شود، این بیشترین عامل بیماری قلبی است.

"برگرفته از کتاب طب سنتی، میوه‎‎ درمانی علی اصغر کاظمی"

انتهای پیام/م

منبع: ایسنا
برچسب ها: میوه ، گوشت ، گیاهان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.