دکتر پروین میر میران متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: باید میزان مصرف سدیم (نمک) را بسیار محدود و به حداقل ۵-۶ گرم در روز برسد.
وی افزود: ویژگی بد سدیم باعث تنظیم نبودن فشارخون و نامیزان بودن دریافت تعادل و الکترونیکهای بدن هر فرد بالغ میشود.
میر میران اظهار داشت: غذاهای کنسرو باید بسیار کم مصرف شود زیرا دارای سدیم بسیار بالایی میباشد و همچنین مصرف یک بسته چیپس و پفک کوچک نمک هفته و سدیم بدن را تامین میکند.
انتهای پیام/