به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، مصرف هویج و اسفناج سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از بروز حساسیتهای فصلی بهار پیشگیری مینماید، تقویت سیستم ایمنی بدن موجب کاهش حساسیت و آلرژیهای ایجاد شده در فصل بهار میشود.
همچنین در فصل بهار گردهافشانی درختان و گلها موجب بروز حساسیت میشود که به صورت آبریزش بینی، اختلالات تنفسی، کهیر، خارش و اگزمای مخاطی به صورت تورم و التهاب بروز میکند.
لازم به ذکر است؛ مصرف هویج، اسفناج و سایر سبزیهای رنگی حاوی بتاکاروتن و آنتیاکسیدانها سیستم ایمنی بدن را تقویت و از بروز حساسیتهای فصلی جلوگیری میکند.
انتهای پیام/