سرطان و بیماری‌های خطرناک واگیر و غیر واگیر گاهی اوقات از طریق شیوهٔ نادرست غذا خوردن و یا حتی پخت غذا به سراغ افراد می‌آیند و لذا لازم است افراد توجه کافی به هنگام پخت غذا داشته باشند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، یکی از عادات نادرست سلامتی به ویژه میان خانواده‌های شاغل رواج دارد، پخت غذا به میزان زیاد و آنگاه منجمد کردن آن و مصرف در و وعده‌های مختلف در روز‌های متفاوت هفته است. 

گفتنی است، پختن و داغ کردن مجدد یک غذا برای چندین بار که به اصطلاح به آن دو آتیشه‌ کردن غذا می‌گویند، می‌تواند خطراتی جدی برای سلامتی افراد داشته باشد. 

 بررسی‌ها نشان می‌دهند، براساس تحقیقات صورت گرفته این نوع غذا‌ها در مرتبه‌های دوم و بعد گرم شدن اکثر ویتامین‌هاو مواد مغذی خود را از دست می‌دهند و حتی سلول‌های آن‌ها می‌تواند تغییر شکل داده و غذا را تبدیل به یک سم خطرناک برای ابتلای افراد به سرطان نماید. 

 پزشکان توصیه می‌کنند، افراد غذا‌ها را به صورت تازه مصرف نمایند، به ویژه اگر کودکان در سنین رشد دارند.


انتهای پیام/
برچسب ها: سرطان ، غذا ، گرم کردن ، سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار