وی با اشاره به اینکه روی برای رشد سریع بافتها موردنیاز است اظهار داشت: کمبود روی سنتز RNA و DNA و پروتئین را به تعویق انداخته و در نتیجه تقسیم سلولی، رشد و ترمیم بافتها را مختل میکند.
کمالوند تأکید کرد: کمبود روی در بدن، علاوه بر تأخیر در رشد و تأخیر در بهبود زخم، موجب اختلال چشایی و بویایی نیز میشود.
وی یادآور شد: خستگی ذهنی، کم اشتهایی و خشک شدن پوست نیز ممکن است در نتیجه کمبود روی به بوجود آید.
کمالوند گفت: البته مقادیر بالای روی در بدن نیز با عوارضی همراه است که به این موضوع نیز باید توجه کرد.
وی با اشاره به منابع غذایی حاوی روی، خاطرنشان کرد: گوشت، جگر، تخممرغ و غذاهای دریایی به ویژه صدف دریایی و همچنین غلات کامل حاوی مقادیر خوبی از روی هستند که باید به صورت متعادل مورد مصرف قرار گیرند.
انتهای پیام/