گفتنی است رژیمهای غذایی یا چربی کم، تأثیر خاصی بر سلامت قلب و یا جلوگیری از "بیماریهای قلبی" و ایجاد عمری طولانی در افراد نمیکند.
بررسیها نشان میدهند شکر و کربوهیدراتها عامل اصلی ابتلا به بیماری در افراد هستند.
دانشمندان معتقد هستند که باید یک بازنگری اساسی در تنظیم رژیمغذایی افراد در کشورهای مختلف دنیا صورت گیرد زیرا اساس و پایه این رژیمها در دهههای 60و70 میلادی شکل گرفته و علم جدید نادرستی برخی از نظریههای قبلی را ثابت کرده است.
پژوهشگران، معتقد هستند که افراد در حال حاضر باید رژیم غذایی کم کربوهیدرات بگیرند تا کلسترول خون آنها در وضعیت متناسبی قرار گیرد.
پزشکان مصرف خوراکیهایی مانند ماهی و آجیل را که دارای روغنهای غیراشباع میباشند را یکی از گامهای بسیار موثر در افزایش سلامت بدن معرفی کردهاند.
پژوهشگران در عین حال توصیه میکنند افراد از مصرف غذاهای فرآوری شده و صنعتی خودداری کرده همینطور "پروتئینهای حیوانی" و محصولات لبنی کم چرب استفاده نمایند.
مصرف قند، شکر و خوراکیهای مملو از کربوهیدارت میتواند سلامت قلب و عروق افراد را به ویژه در سالمندی تأمین نمایند.
منبع: دیلی میل
انتهای پیام/