میوه‌هایی مانند کشمش، انگور، خرما و موز با افزایش قندخون موجب" ترشح زیاد انسولین" می‌شوند و باعث گرسنگی بیشتر و در نهایت چاقی می‌گردند.

زینب ابراهیمی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: میوه‌ها سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی هستند و برای بدن بسیار مفید می‌باشند. اما بعضی از میوه‌ها مانند کشمش، انگور، خرما و موز دارای قندهای ساده هستند و معمولا برای دیابتی‌ها توصیه نمی‌شوند.  

وی افزود: این میوه‌ها قند زیادی دارند و مصرف بیش از حد آنها مفید نیست و افزایش قندخون موجب می‌شود که انسولین زیاد ترشح شود. این امر موجب می‌شود که در یک مدت کوتاه قندخون افت پیدا کند و در نتیجه گرسنگی بیشتر را به دنبال خواهد داشت و به صورت غیرمستقیم هم باعث چاقی می‌شوند.  

این متخصص در پایان خاطر نشان کرد: اگر شخص رژیم غذایی گرفته و از برخی از میوه‌ها مانند پرتقال و سیب استفاده کند باید زیر نظر کارشناس تغذیه میوه مصرف نماید تا او کالری محدودی برای او تعیین نماید. زیرا اگر بیشتر از آن مقدار کالری دریافت نماید باعث چاقی می‌شود. پس بهتر است درحد اعتدال میوه مصرف نماید. در واقع از همه‌ی گروه‌های غذایی در هرم غذایی باید استفاده کند و این‌گونه نباشد که میوه بیشتر مصرف نماید.  

انتهای پیام/  
برچسب ها: میوه ، چاقی ، انسولین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
-
اعجاز
۱۰:۴۷ ۲۴ اسفند ۱۳۹۲
خسته نباشی
آخرین اخبار