بونیون (استخوان‌سازی) ۲ علت عمده دارد که اولین علت عمده استفاده از کفش‌های تنگ و نامناسب و علت دوم زمینه ارثی و ژنتیکی است.

حمید پدرام متخصص ارتوپد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بونیون در واقع یک استخوان‌سازی در اثر سایندگی کفش بوده که در انگشت شصت پای هر فردی اتفاق می‌افتد. در سنین بالا‌تر این امر بیشتر اتفاق می‌افتد ولی در سنین پایین نیز مشاهده می‌شود. 

وی ادامه داد: ۲ علت عمده در ایجاد بونیون مشاهده می‌شود که اولین علت پوشیدن کفش تنگ و نامناسب و علت دوم زمینه ارثی و ژنتیکی است. چیزی که نهایتا در اثر سایندگی قسمت داخلی یا سر استخوان اول کف پا رخ می‌دهد متاتارس نامیده ‌می‌شود. 

وی بیان کرد: قسمت داخلی استخوان متاتارس در اثر سائیدگی، فشار و ترومای مکرری که اتفاق می‌افتد منجر می‌شود در ‌آن ناحیه التهابی رخ داده، استخوان سازی شود و در نتیجه انگشت شصت به طرف خارج منحرف می‌شود. 

وی اظهار داشت: افرادی با سنین بالا به پزشک مراجعه می‌کنند که بونیون آن‌ها همراه با آرتروز است در این مورد نیز بهترین درمان، برداشتن استخوان یا خشک کردن آن مفصل است. در موارد خفیف بهتر است از کفش‌هایی که پنجه‌های بازتری دارند استفاده شود و کفش‌های پاشنه بلند و نوک باریک پوشیده نشود. 

وی در پایان گفت: بریس‌های مخصوص هالوکس والگوس به همراه یک لایه انگشتی وجود دارد که به بیمار توصیه می‌شود شب‌ها از ‌آن استفاده کند تا شصت پایی که به سمت خارج زاویه پیدا کرده به طرف داخل فشار وارد کند که در این‌صورت درد بیمار کمتر شده و تا حدی بهبود می‌یابد. 

انتهای پیام/

برچسب ها: پا ، بونیون ، تروما ، استخوان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار