فریده ذبیحیان کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرنگاران گفت: سماق به دلیل دارا بودن خاصیت منحصر به فرد، برای بیماران دیابتی بسیار ارزشمند است.
وی افزود: در افراد دیابتی یکی از دلایل بهوجود آمدن عوارض و بیماریهای مختلف این است که گلوکز با مولکولهای پروتئینهای بدن ترکیب میشود و ساختار و عملکرد این پروتئینها را تغییر میدهد.
ذبیحیان تصریح کرد: سماق با پیشگیری از بروز این واکنش، عوارض ناشیاز دیابت را کاهش میدهد، از این رو دیابتیها سماق را فراموش نکنند.
وی در پایان اظهار داشت: خاصیت ضد میکروبی سماق به اثبات رسیدهاست. این گیاه برای درمان روماتیسم، نقرس و دندان درد نیز مفید است و اشتها را تحریک میکند.
انتهای پیام/