نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که سماق ضد میکروبی دارد که مانع از بروز بیماری می‌شود به طور طبیعی ناراحتی‌های تنفسی و گرفتگی سینه را نیز برطرف می‌کند.

فریده ذبیحیان کار‌شناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرنگاران گفت: سماق به دلیل دارا بودن خاصیت منحصر به فرد، برای بیماران دیابتی بسیار ارزشمند است. 

وی افزود: در افراد دیابتی یکی از دلایل به‌وجود آمدن عوارض و بیماری‌های مختلف این است که گلوکز با مولکول‌های پروتئین‌های بدن ترکیب می‌شود و ساختار و عملکرد این پروتئین‌ها را تغییر می‌دهد. 

ذبیحیان تصریح کرد: سماق با پیشگیری از بروز این واکنش‌، عوارض ناشی‌از دیابت را کاهش می‌دهد، از این رو دیابتی‌ها سماق را فراموش نکنند. 

وی در پایان اظهار داشت: خاصیت ضد میکروبی سماق به اثبات رسیده‌است. این گیاه برای درمان روماتیسم، نقرس و دندان درد نیز مفید است و اشتها را تحریک می‌کند. 


انتهای پیام/
برچسب ها: دیابت ، سماق ، میکروب ، پروتئین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.