گفتنی است، افراد به هنگام ابتلا به آنفلوآنزا از انواع درمانهای دارویی و گیاهی استفاده میکنند اما برخی از آنها با وجود خوب شدن بیماری تا مدتها دچار سرفهی مزمن میشوند.
بررسیها نشان میدهند، پزشکان برای درمان این سرفهی مزمن که گاهی اوقات تا ماهها در فرد باقی میماند مصرف "هویچ" به صورت روزانه را توصیه میکنند.
پزشکان با مطالعه بر روی ترکیبات شیمیایی داخل میوهی هویج دریافتهاند که درآن به دلیل دارا بودن "بتاکاروتین" و "کاروتنوئید" میتواند نقش یک سپر محافظتی در مقابل "بیماریهای دستگاه تنفسی" را داشته باشد.
این مواد علاوه بر درمان سرفههای مزمن و حتی مقابله و پیشگیری با "سرطان ریه" میتوانند سبب کاهش ابتلا به "بیماریهای قلبی" و به ویژه بالا رفتن کلسترول بد در خون شوند.
پزشکان مصرف هویج را در وهلهی اول به صورت تازه و در سایر مواقع به صورت پخته همراه با غذاها و حتی به صورت مربای کم شیرین به خانوادهها توصیه میکنند.
انتهای پیام/