اسیدی بودن خون افراد می‌تواند به راحتی املاح استخوان را کاهش دهد.

آزاده دهقانی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: برخلاف باورهای اشتباهی که در میان افراد جامعه رایج شده است محصولات لبنی تنها ناجی استخوان‌ها نیستند.در واقع کاهش و از بین رفتن املاح استخوان‌ها به اسیدی بودن بیش از حد خونمان مربوط می‌شود و همچنین زمانی که خون حاوی اسید بسیاری شده باشد، به دنبال راهی برای کاهش اسیدهای داخل خون افراد نیز می‌گردد و برای همین کار از کلسیم استخوان‌ها کمک می‌گیرد.  
 
وی افزود: اگر تغذیه سرشار از پتاسیم باشد، بدن افراد از این ماده معدنی برای کاهش حالت اسیدیته خون بهره‌مند می‌شود و همچنین باید علاوه بر محصولات لبنی از میوه جات و سبزیجات که همگی حاوی پتاسیم هستند استفاده نماییم.  
 
وی توصیه کرد: میوه‌های خشک، حبوبات، شکلات سیاه، چای به میزان حدتعادل از جمله خوراکی‌های حاوی پتاسیم هستند که از استخوان‌های افراد در مقابل بیماری‌های خطرناک و جدی محافظت و دفاع می‌کند.

انتهاي پيام/
برچسب ها: اسیدی ، خون ، املاح ، استخوان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار