بیماران دیابتی می‌توانند از آجیل، شیرینی، تنقلات استفاده کنند و هیچ ممنوعیتی در مصرف خوراکی‌های عید نوروز ندارند اما باید تعادل را در خوردنشان رعایت کنند.

میترا حسنی متخصص غدد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بیماران دیابتی که قصد مسافرت در ایام نوروز دارند همراه داشتن وسایل مورد نیاز در سفر از جمله انسولین یا داروی مصرفی، دستگاه قند خون ، مواد قندی سریع الجذب و پارچه ‌ی نمدار از وسایل الزامی هنگام مسافرت رفتن را نباید فراموش کنند.

وی افزود: اگر فردی میزان قند خونش در حد طبیعی و کنترل شده باشد فرد بیمار می‌تواند از مواد غذایی معمولی استفاده کند و همچنین این افراد می‌توانند از آجیل، شیرینی و تنقلات استفاده کنند و هیچ ممنوعیتی ندارند اما باید تعادل را رعایت کنند.

وی اذعان داشت: اگر افراد دیابتی از خوراکی‌های حاوی مکمل‌های B،D،E مانند ( آجیل، گوشت) استفاده نمی‌کنند از ویتامین‌های B،D،E و آهن استفاده کنند و با مصرفه امگا 3 به جنگ پیری بروند.


انتهای پیام/
برچسب ها: دیابت ، سفر ، آجیل ، شیرینی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار