یوسف بصیری کارشناس تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:در هر صد گرم از این میوه 9 گرم فیبر خوراکی وجود دارد بنابراین مصرف آن در پیشگیری از یبوست و یا درمان آن نیز موثر است.
این کارشناس تغذیه افزود: نارگیل جز گروه میوهها محسوب میشود اما یکی از میوههای پرانرژی است به طوریکه هر گرم آن 350 کیلو انرژی دارد که عمده این انرژی را چربیهای موجود در آن تامین میکنند که حدود 35 گرم است.
وی اذعان داشت: در ترکیبات نارگیل فسفر و پتاسیم بسیار یافت میشود و همچنین این میوه ویتامین E را نیز داراست که میتواند به عنوان یک آنتی اکسیدان موثر در درمان و پیشگیری از سرطانها و چین و چروک پوست استفاده شود.
وی بیان کرد: در صورتی که نارگیل را به صورت مخلوط با شیره آن مصرف نماییم انرژی آن به طور قابل توجهی افزایش یافته و حدود 670 کیلوکالری خواهد بود.
انتهایپیام/