با ذائقه سازی کودکان تا پنج سالگی توسط والدین می‌توان کودکان را از خوردن تغذیه غیر مفید منع کرد.

خدیجه رحمانی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: در ایام نوروز که میزان مصرف تنقلات و انواع شیرینی‌ها در افراد افزایش پیدا می‌کند نباید به صورت یک عادت در خانواده شکل گیرد.

وی گفت: از آنجایی که ذائقه سازی کودکان از همان شروع غذای کمکی آغاز می‌شود، می‌توان تا قبل از پنج سالگی کودک را تشویق به خوردن غذا و میان وعده‌های سالم کرد.

وی گفت: ایام نوروز که بیشتر خانواده‌ها در سفر هستند می‌توانند ذائقه سازی،‌ کودک را با عدم مصرف فست‌فودهای بین راهی، کاهش و عدم مصرف تنقلات کم ارزش مانند (چیپس و پفک) که به بروز چاقی و انواع بیماری‌های غیر واگیر از جمله فشارخون بالا، چربی خون و بیماری‌های قلبی و عروقی منجر می‌شود جلوگیری کنند.

وی اظهار داشت: مصرف انواع مغزها مانند گردو، فندق، بادام، پسته از نوع خام و بو نداده، میوه‌های خشک و در وعده‌های اصلی دوغ‌های بدون گاز و کم نمک، شیر و انواع ماست‌ها، آبمیوه‌های طبیعی باید در همه روزهای سال اینگونه برنامه غذایی برای کودکان داشته باشیم تا ذائقه سازی سالم شکل بگیرد.

انتهای پیام/
برچسب ها: ذائقه ، کودک ، تنقلات ، شیرینی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.