وی افزود: در زمینههای ادبیات، موسیقی و سایر هنرها توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تبلیغ و بر روی فرهنگ عامیانه (فولکلور) سرزمینمان تمرکز شود برجسته کردن آنچه در فرهنگ عامیانه کشورمان داریم قطعا بر فرهنگ تاثیرگذار است.
این شاعر ادامه داد: همیشه یک مطلبی به عنوان تهاجم فرهنگی بیان کردهاند که این موضوع درست نیست" فرهنگ" تهاجم نمیکند آنچه با آن روبهرو هستیم تهاجم بیفرهنگی است.
دهقان تصریح کرد: بیفرهنگی توسط رسانههای غربی تبلیغ میشود و تنها راه مقابله با آن پرداختن به فرهنگ خودی است و در زمینه ادبیات نگرانیها خیلی کمتر است.
این شاعر عنوان کرد: در زمینه ادبیات، غنیترین گنجینه را در بین تمام کشورهای جهان داریم، قلل ادبی از رودکی تا نیمایوشیج و شهریار شوخی نیست و متاسفانه دستگاههایی که کار تبلیغ در این زمینه را بر عهده دارند این کار را انجام نمیدهند.
وی بیان کرد: مردم با شعر بسیار بیگانه هستند و آشنایی با شعر باید از دبستان شروع و این کار به طور سیستماتیک انجام شود در کتابهای درسی دبیرستان ضعیفترین شعر سعدی گنجانده میشود و دود این کج سلیقگیها به چشم فرهنگ میرود.
این شاعر خاطرنشان کرد: کلاسهای ادبیات پس از ورزش و هنر برای خالی نبودن جایگاه است و هیچ نقطه درخشانی از این گنجینه را نشان نمیدهند و این مسئله ضایعاتی را برای ادبیات به وجود آورده و خواهد آورد.
انتهای پیام/