به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، رئيس پليس فتا استان سيستان و بلو چستان در خصوص خبر فوق گفت:فردي به پليس فتا مراجعه و مدعي شد که از طريق درگاه pos مغازه به کسر شدن پول از حسابش پي برده و با مراجعه به بانک متوجه شده که برداشت هاي غير مجازي که از حسابش صورت گرفته صرف خريد اينترنتي شارژ تلفن همراه و پرداخت قبوض شده است.
سرهنگ دوم کارآگاه " سيد محمد حسيني پور افزود:پس از تشکيل پرونده و انجام تحقيقات ميداني از شاکي مشخص شد که وي به دليل نداشتن اطلاعات لازم در خصوص پرداخت هاي اينترنتي و همين طور انتقال کارت به کارت وجه نقد ،عابر بانک خود را در اختيار افراد زيادي گذاشته و به کمک اين افراد عمليات هاي بانکي را انجام مي داده است.
وي در ادامه با اشاره به مظنونين زياد اين پرونده تصريح کرد:در تحقيقات فني کارشناسان اين پليس و پيگيري برداشت هاي غيرمجاز و قبوض پرداختي،متهم شناسي و به پليس فتا احضار شد.
اين مقام انتظامي افزود:متهم پس از انجام تحقيقات ميداني و روئيت شواهد و ادله جمع آوري شده اعتراف کرد که شاکي در همسايگي او مغازه دارد و چندي پيش به درخواست شاکي جهت پرداخت کرايه مغازه،رمز دوم عابربانک و مشخصات عابر بانک او را گرفته و با سوء استفاده از اطلاعات به دست آمده هزينه موبايل و قبوض خود را پرداخت مي کرده است.
رئيس پليس فتا استان سيستان و بلوچستان در خاتمه گفت: ناآگاهي و عدم آموزش مناسب از پايه اي ترين معضلات تجارت الکترونيک است که راه را براي مجرمان هموار کرده و فرصت طلبان را به سوء استفاده از چنين موقعيت هايي سوق مي دهد.
انتهای پیام/