به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا،دکتر سید امیر محسن ضیائی گفت: آموزش دارای اهمیت ویژه ای است که درست عمل کردن در این حیطه، بهداشت و درمان مناسب را به همراه خواهد داشت .
وی اظهار داشت: توسعه آموزش در حیطه های مختلف از جمله تاسیس دانشکده ها باید با برنامه ریزی دنبال شود و بر این اساس ما توسعه هدفمند را در برنامه خود قرار داده ایم .
وی با اشاره به اینکه اگر یک پزشک با کیفیت تربیت شود با ارزش تر از این است که آمار بالای کمی را داشته باشیم، گفت: باید به دنبال این باشیم که مزیت ها را بشناسیم و به آنها عمق دهیم و در نتیجه آن به ارتقای مناسب حوزه آموزش پزشکی دست یابیم.
دکتر ضیائی افزود: دانشکده ها بازوی وزارت بهداشت هستند و باید منابع بخش آموزشی را توسعه دهیم زیرا آموزش زیر ساخت توسعه در کشورها می باشد .
بنابر این گزاش، معاون آموزشی وزارت بهداشت در ادامه بازدید از بخش های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اظهار داشت: با توجه به این که این دانشگاه به عنوان دانشگاهی با عملکرد ملی و بین المللی مطرح است، بنابراین در پذیرش دانشجو ، توسعه در حیطه های مختلف از جمله رشته، به صورت ملی و دارای فعالیت های بین المللی دیده می شود.
وی گفت: با توجه به توانمندی های موجود باید نگاه فراملی، منطقه ای و بین المللی در این دانشگاه وجود داشته باشد تا پذیرش دانشجوی خارجی تقویت شود .
براساس این گزارش، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز بیان کرد: ارایه مجوز راه اندازی رشته های جدید با ضوابط مشخص، می تواند در ارایه خدمات بهتر به جامعه موثر باشد .
دکتر محمدهادی ایمانیه افزود: مجوز راه اندازی رشته های جدید می تواند با ارایه مسوولیت کیفیت تربیت افراد به دانشگاه ها و همچنین ایجاد محدودیت در مجوز تربیت دانشجو همراه باشد که در صورت نیاز به اصلاح قوانین، دانشگاه های مادر می توانند به وزارت بهداشت کمک نمایند.
وی با اشاره به اهمیت توسعه کیفی آموزش، اظهار داشت: اگر آموزش در جنبه های مختلف از جمله دانش و اخلاق پیشرفت داشته باشد، زمینه ارایه خدمات مناسب تر در تمامی حیطه ها از جمله بهداشت و درمان فراهم می شود.
انتهای پیام/