گفتنی است افزایش بیش از حد گازهای گلخانهای به ویژه گاز دی اکسید کربن co2 علاوه بر افزایش دمای کره زمین سبب کاهش ارزش تغذیهای میوهها وگیاهان نیز میشود.
بررسیها نشان میدهند در زمان افزایش بیش از حد گاز co2 گیاهان قادر به تبدیل نیترات به پروتئین نیستند و این سبب کاهش ارزش تغذیهای آنها در حفظ سلامت و رفع گرسنگی انسانها میشود.
کارشناسان افت ارزش تغذیهای را در گیاهانی مانند گندم، برنج، جو و همین طور غده سیب زمینی در حدود 8 درصد به نسبت نمونههای مشابه در دهههای گذشته تعیین نمودهاند.
کارشناسان علاوه بر افزایش گاز دی اکسید کربن در هوا، شدت نیترات به آبهای زیرزمینی و همین طور افزایش تولید گازهایی مانند اکسید نیتروژن را از جمله عوامل تولید گیاهانی بزرگتر اما با ذخیره انرژی و تغذیهای پایینتر اعلام کرده اند.
کارشناسان درصدد پیدا کردن راهی جدید برای ارتقا ارزش تغذیهای گیاهان برای تامین نیازهای ضروری بدن هستند.
انتهای پیام/