دکتر میترا اسدی متخصص داخلی و تغذیه در گفتگو با
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: خوردن اسفناج احساس گرسنگی و میل به پرخوری و ریزه خواری را کاهش داده و یک ضد اشتهای معجزه گر است.
وی افزود: اسفناج حاوی ترکیباتی به نام تیلاکوئیدها است که در غشای برگهای آن قرار داشته و با تحریک شیمیایی رودهها موجب افزایش هر چه بیشتر هورمونهای سیری میشود.
این متخصص اظهار داشت: البته محققان براین باور هستند که مصرف این سبزی به تنهایی کافی نبوده و باید آن را خرد و کاملا له کرد تا تیلاکوئیدهای آن به طور مستقیم تفکیک و جذب دستگاه گوارش شوند.
اسدی یادآور شد: افرادی که رژیم اسفناج را رعایت میکنند، میل به ریزه خواری نداشته و به خوبی اشتهایشان کنترل میشود و نیز به جای مصرف قرص و دارو به سراغ اسفناج بروند.
انتهای پیام/