ندا رفیعیپور متخصص تغذیه درگفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: نیازهای پروتئینی در ورزشکاران نسبت به سایر افراد جامعه الزامیتر است به طوری که استفاده از منابع حیوانی مانند گوشت قرمز، گوشت سفید، ماهیها و تمامی اسید آمینههای ضروری باید در اختیار ورزشکاران قرار بگیرد و ویتامینهایی از قبیل سبزیجات، غلات، دانههای روغنی که از جمله منابع اصلی ضرورری محسوب میشوند، الزامی است.
وی افزود: ورزشکاران زن باید از مصرف و دریافت برخی مکملها مانندb۲، کلسیم، آهن غافل نشوند چرا که با مصرف این مکملها انرژی از دست رفته بدن انسان دوباره به بدن باز خواهد گشت.
البته لازم به ذکر است؛ رعایت نکردن و مصرف نکردن این پروتئین و مکملها خطرات جدی و جبران ناپذیر را برای افراد به وجود خواهد آورد.
انتهای پیام/