به گفته‌ی محققان مصرف دراز مدت مواد غذایی فیبردار می‌تواند شانس بهبود را در دراز مدت افزایش دهد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران در آمریکا می‌گویند که اگر دچار سکته قلبی شده‌اید، مواد غذایی سرشار از فیبر یا الیاف مصرف کنید 
 
به گفته‌ی محققان مصرف دراز مدت مواد غذایی فیبر دار می تواند شانس بهبود را در دراز مدت افزایش دهد. 
 
هر ده گرم افزایش مصرف الیاف غذایی به کاهش ۱۵ درصدی در میزان خطر مرگ در جریان مطالعه مربوط بود، کارشناسان می‌گویند که الیاف در غذا می‌تواند فشار خون و کلسترول را کاهش دهد.

براساس این مطالعه شانس زنده ماندن طی نه سال بعد از حمله قلبی برای کسانی که مقدار زیادی فیبر غذایی خورده بودند بیشتر بود. 
 
کارشناسان تغذیه می‌گویند اگر میزان الیاف در غذا کم باشد می‌تواند باعث یبوست و بیماری دستگاه گوارشی مثل سرطان روده شود اما به گفته محققان آمریکایی همچنین می‌تواند عوارضی برای سلامت قلب داشته باشد. 
 
کارشناسان می‌گویند که مواد سرشار از الیاف بخش مهمی از یک رژیم غذایی متوازن است و مطالعه تازه حاکی از فایده آن به خصوص برای سلامتی پس از حمله قلبی است، اما آنها می‌گویند که مشکل این است که مردم به اندازه کافی الیاف مصرف نمی‌کنند. 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار