بیمه‌ی سلامت برای تمام دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی رایگان می‌شود و دانشجویانی که خواستار تسهیلات بیشتر هستند می‌توانند از بیمه‌ی تکمیلی استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران؛ در نشست رسانه‌ای معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی دکتر سعید کاردار معاون دانشجویی دانشگاه آزاد گفت: تا پایان ترم تمام دانشجویان تحت پوشش بیمه‌ی سلامت رایگان قرار می‌گیرند و قبل از پایان اردیبهشت این بخشنامه را به تمام واحدهای دانشگاهی می‌فرستیم.

وی در ادامه گفت: دانشجویان علاوه بر بیمه سلامت، بیمه تکمیلی نیز می‌شوند که یا پول می‌دهند یا از وام صندوق رفاه وزارت علوم می‌توانند استفاده کنند و پکیج بیمه‌ تکمیلی بر عهده‌ی خود دانشجویان است.

کاردار با بیان این که دو پکیج در این رابطه وجود دارد اظهار داشت: علاوه بر این دو، پکیج سومی هم اضافه خواهیم کرد که هزینه‌ در پکیج اول و دوم به صورت نقد یا وام پرداخت می‌شود و پکیج سوم اختیاری و نقدی است و دانشجو خودش سرویس مورد نظر را انتخاب می‌کند.

در ادامه‌ی این نشست دکتر غلامرضا بوربور سرپرست صندوق رفاه دانشجویی دانشگاه آزاد گفت: یکی از شروط بیمه این است که دانشجو نباید هیچ‌گونه‌ بیمه‌ای داشته باشد و رایگان است و فقط هزینه‌ی صدور دفترچه را پرداخت می‌کنند.

وی افزود: برای بیمه‌ی تکمیلی دو پکیج ماهیانه 5200 تومان و دیگری 8300 تومان وجود دارد و هزینه‌ی سالیانه‌ی بیمه حوادث 20000 تومان است و دانشجو می‌تواند برای پرداخت این‌ها از وام پس از فراغت از تحصیل برخوردار شود.

بوربور اظهار داشت: برای پکیج سوم بیمه‌ی تکمیلی، به بیمه‌ها اختیار داده‌ایم که اگر دانشجویی سرویس مازاد خواست، هزینه‌ی نقدی در اختیار او قرار گیرد و وام هم به این پکیج تعلق نمی‌گیرد.

وی به سامانه‌ی الکترونیک دانشگاه آزاد اشاره کرد و گفت: تمام درخواست‌ها از قبیل نقل و انتقالات و تسهیلات دانشجویی در این سامانه و تحت وب انجام می‌گیرد.

سعید کاردار در خصوص وام‌های دانشجویی تصریح کرد: دو صندوق رفاه داریم، یکی صندوق رفاه وزارت علوم است که به تجربه ثابت شده، ترمی 40 میلیون تومان وام می‌دهد و صندوق دیگر، صندوق رفاه خود دانشگاه آزاد اسلامی است که ترمی 150-140 میلیارد تومان وام می‌دهد. همچنین در سال گذشته 320 میلیارد تومان تسهیلات وام دانشجویی داده‌ایم که دریافت آن‌ها به صورت کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلند مدت است. 

وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر افزایش شهریه تصریح کرد: هنوز افزایش شهریه نداشته‌ایم و بر مبنای شهریه است که مشخص می‌کنیم وام اضافه می‌شود یا نه.

کاردار در پاسخ به سوال به سؤال خبرنگار دیگری که چرا دانشگاه آزاد اقدامی برای دادن وام به دانشجویان ترم اول نمی‌کند گفت: برای ترم آینده کاری می‌کنیم که وام کوتاه مدت در ترم اول در اختیار دانشجویان ورودی جدید قرار گیرد و این اعتبار را قائل می‌شویم که این دانشجوها مقداری از شهریه را پرداخت و مابقی را به صورت چک پرداخت کنند.

معاون دانشجویی دانشگاه آزاد گفت: میزان وام‌های ازدواج مثل همان تسهیلات سابق است ولی تا اول مهر و قبل از شروع سال تحصیلی جدید، آیین‌نامه وام و خدمات به دانشجویان متفاوت می‌شود.

وی در خصوص تجهیزات کمک آموزشی به دانشجویان اظهار داشت: این تجهیزات مثل کامپیوتر، لپ‌تاپ و آی پد را به صورت اقساطی در اختیار دانشجویان قرار می‌دهیم و امسال قبل از شروع سال تحصیلی، این طرح را عملیاتی می‌کنیم.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری درباره‌ی در نظر گرفتن اولویت برای این خدمات گفت: به دلیل محدودیت سرویس‌دهنده امکان اولویت‌بندی وجود دارد و دانشگاه ضمانت دانشجویان را می‌کند و اولویت با نخبه‌ها، دانشجویان دکتری، ارشد، کارشناسی، بسیجی و ایثارگر است.

کاردار به سؤال خبرنگار دیگری در خصوص کارت هوشمند پاسخ داد و گفت: کارت هوشمند برای واحدهای تهران شمال و علوم دارویی شروع شده‌ است و قبل از شروع ترم جدید برای بقیه‌ی واحدها در کل کشور عملیاتی می‌شود و با این کارت، معضلی که دانشجود با تعدد کارت‌ها داشتند برطرف می‌شود.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مجید
۱۷:۰۰ ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳
درور بر جناب مهندس بور بور ایشون بسیار توانمند هستند