به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران با مطالعه بر روی رژیم غذایی اقوام باستانی مختلف مانند سرخپوستان رومیها و چینیها دریافتهاند که در تمامی این رژیمهای غذایی که سبب بالا رفتن طول عمر آنها به میزان ۱۰۰ سال و یا حتی بیشتر میشده یکسری موارد یکسان وجود دارد.
گفتنی است، در اغلب این رژیمهای غذایی، سبزیجات وجود دارند همینطور انواع حبوبات، پروتئینهای گیاهی، گوشت ماهی و گوشت قرمز به میزان کم که در نتیجه سبب حفظ سلامت و عمر طولانی این افراد میشده است.
از جمله میوهها و سایر سبزیجات که اهالی سرزمینها در قرنهای پیش از آنها استفاده میکردند، سیب زمینی شیرین، ذرت، بادام زمینی، کدو تنبل، گردو، لوبیا، دانه کنجد، قارچ و چای سبز بوده است.
پژوهشگران در کنار جای دادن این مواد غذایی در رژیم هفتگی افراد در قرن حاضر به آنها توصیه میکنند به جای غذاهای فرآوری شده، پرچرب و پرنمک یا شیرین از غذاهای طبیعی به همراه ادویههای مختلف استفاده نمایند و برای تهیه غذا به جای سرخ کردن از روش آبپز کردن یا کبابی کردن استفاده نمایند.
انتهای پیام/