گفتنی است، در آجیلها انواع مواد مغذی برای بدن از جمله پتاسیم، منیزیم، چربیهای غیر اشباع ، اسید چرب غیر اشباع، کلسترول مفید برای بدن وجود دارد که سبب پایین آوردن فشار خون کنترل وزن و نیز جلوگیری از بیماریهای قلبی عروقی در افراد میشود.
پزشکان توصیه میکنند که افراد چنانچه شرایط لازم برای خوردن آجیل به میزان متناسب و معقول را دارند، میتوانند آن را جایگزین کربوهیدراتها نمایند و سلامتی بیشتری کسب کنند.
پزشکان توصیه میکنند تا افراد در خوردن آجیل ابدا زیاده روی نکنند و همینطور مراقبت از بهداشت دهان و دندان را فراموش نکنند.
انتهای پیام/