بیماریهای جسمانی از مهمترین علل خستگی مفرط بوده که از جمله این بیماری‌ها می‌توان به بیماری کم خونی، مشکلات کلیوی، کم کاری تیروئید و بیماریهای قلبی اشاره کرد.

آرش میراب‌زاده استاد دانشگاه علوم بهزیستی و توان‌بخشی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: خستگی مفرط علل مختلفی می‌تواند داشته باشد بیماریهای جسمی از مهمترین علل بوده است که می‌تواند به صورت خستگی تظاهر کند.

این روانپزشک ادامه داد: از جمله بیماریهای جسمی می‌توان به بیماری کم خونی، مشکلات کلیوی، کم‌کاری تیروئید، بیماریهای قلبی اشاره کرد.
در بیماریهای تنفسی که فرد نیاز به انرژی بالایی دارد در این صورت انرژی و خون‌رسانی لازم به طور کامل انجام نمی‌گیرد بنابراین او احساس خستگی می‌کند.

وی اذعان داشت : از شایعترین علامتهای اختلال افسردگی در حیطه روانپزشکی احساس خستگی مفرط و خستگی در فرد می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: در صورتیکه دیدگاه فرد نسبت به زندگی دیدگاه واقع بینانه نباشد و نسبت به زندگی منفی‌نگر باشد، منجر به خستگی مفرط در او می‌شود. زمانیکه احساس ذهنی بدنی هم پیدا می‌کند و این عوامل به دلیل تغییرات بیولوژی بدن و واسطه‌های شیمیایی مغز است.

میراب‌زاده گفت: از دیگر نشانه‌ها و علائم خستگی می‌تواند بی‌اشتهایی و کم‌خوابی نیز باشد با تشخیص عارضه درمان خستگی مفرط انجام می‌شود به طور مثال اگر فرد به کم خونی مبتلا باشد با درمان این اختلال خستگی او نیز برطرف می‌شود.

وی بیان کرد: یکی از علائم سرطان لوزالمعده خستگی و احساس افسردگی است در صورتی که بیماری جسمانی باشد درمان توسط متخصصین جسمانی و در غیر این صورت توسط روانپزشک انجام می‌شود. 


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار