گفتنی است، براساس تحقیقات یک از خطرناکترین محصولات برگرفته از لبنیات، کرهی پرچرب است که میتواند سبب افزایش کلسترول بدخون و افزایش ریسک ابتلا به بیماریهایی مانند بیماری قلبی و "سکتهی مغزی" در افراد گردد.
بررسیها نشان میدهند، در گذشته افراد برای جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی به جای مصرف کره حیوانی از کره گیاهی استفاده میکردند که براساس جدیدترین یافتهها در کره گیاهی نیز به دلیل چربیهای با ترانس بالا خطر ابتلا به مشکلات قلبی عروقی حتی بالاتر از کرهی حیوانی وجود دارد و پژوهشگران توصیه میکنند افراد از این نوع کره گیاهی استفاده نمایند.
پژوهشگران استفاده کم از کره حیوانی با درصد چربی پایین و یا استفاده از روغنهای طبیعی مانند روغن زیتون هنگام پختو پز را به افراد توصیه مینمایند.
انتهای پیام/