به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران،
وقتی خانواده ای برای یک یا چند هفته از روغن کانولا استفاده می کند، باید
دفعه بعد از روغن سویا، ،روغن آفتابگردان یا روغن ذرت استفاده کند و در
واقع در انتخاب روغن های مایع گیاهی مصرفی خود چرخش ایجاد کنند.
بعضی
از روغن های مایع مثل آفتابگردان ، روغن بذر کتان و روغن کانولا اسید چرب
غالب شان اسید چرب امگا3 است، بعضی روغن ها مثل روغن پنبه دان و روغن ذرت
بیشتر امگا6 دارند و بعضی دیگر مانند روغن زیتون اسید چرب غالبش اسید چرب
امگا9 است و همه این اسیدهای چرب ربای بدن ضروری هستند.
بنابراین
باید همه گروه های اسید چرب امگا3،امگا6 و امگا9 در برنامه غذایی افراد
گمجانده شوند.بر اساس دانش روز در حال حاضر مناسب ترین و سالم ترین روغن
برای مصرف خوراکی روغن زیتون است که حاوی مقادیر زیادی از اسید چرب امگا9
است که برای سلامت بسیار مفید است.
یک فرد سالم می تواند از تمام
روغن های گیاهی به صورت متعادل استفاده کند و هیچ منعی در مصرفشان برای
افراد سالم وجود ندارد مگر برای افرادی که دچار بیماری های قلبی عروقی و
چربی خون هستند.
انتهای پیام/