"نسیم عبداللهی" کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: زرده تخممرغ غنی از ریز مغذیهاست و مصرف آن سبب افزایش کلسترول خوب و همچنین ویتامین D میشود، کودکانی که قبل از سن مدرسه در وعده صبحانه تخممرغ مصرف میکنند پر انرژیتر بوده و IQ بالاتری دارند، در زنان باردار نیز مصرف تخممرغ سبب افزایش هوش نوزاد در آینده میشود.
وی افزود: در صورتیکه میخواهید وزن کم کنید، تخممرغ بسیار خوب است و جلوی گرسنگی را میگیرد و مصرف آن در صبحانه میتواند تا هنگام ناهار کالری مورد نیاز بدن را تامین کند. تخممرغ همچنین احتمال نابینایی در افراد مسن را به دلیل داشتن مادهای به نام لوتئین کاهش میدهد.
عبداللهی اذعان داشت: تخممرغ غنی از امگا 3 است و به سلامت مغز، جریان بهتر خون و کاهش احتمال بیماریهای قلبی کمک میکند، تخممرغ حاوی مقادیر فراوانی پروتئین نیز هست و به پوست و ماهیچهها کمک میکند.
انتهای پیام/