مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد با تغییرات ژنتیکی در میوه ها می توان مقدار آن ها را بزرگ کرد و میزان ویتامین های آن ها را افزایش داد.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، سالانه 700،000 کودک در سراسر جهان  به علت  کمبود ویتامین A می میرند. بسیاری از این کودکان در کشورهای شرق آفریقا مانند اوگاندا زندگی می کنند و دانشمندان با ساخت نوعی موزهای رنگی زرد رنگ که گوشت آنها نارنجی رنگ است توانستند میزان ویتامین A را در برخی از میوه ها افزایش دهند.

از آنجا که موز در حال حاضر بخش مهمی از رژیم غذایی در بسیاری از کشورهای آفریقایی شرق به حساب می آید بنابراین بهبود در موز  می تواند  تاثیر گذار بر سلامت مردم باشد.

گفتنی است،دانشمندان با تزریق مایعاتی به درون درختچه های این میوه ها و با تغییر ژن آن ها توانستند میوه هایی در سایز و ابعاد مختلفی به وجود آورند که میزان ویتامین های آن ها بالاتر از میوه های عادی و معمولی است.

این دانشگاه انتظار دارد که دولت اوگاندا با تصویب قانون اجازه  دهد با تجاری سازی محصولات اصلاح شده ژنتیکی در ظرف شش سالآینده بتوانند میزان ویتامین های میوه ها را افزایش دهند.
 









انتهای پیام/






































































































برچسب ها: موز ، میوه ، اصلاح ، ژن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.