مصرف ناکافی از گروه گوشت، حبوبات، تخم‌مرغ و مغزها، روند رشد مغزی و فیزیکی کودکان و نوجوانان را کند می‌سازد.

نسیم عبداللهی کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: گوشت، حبوبات، تخم‌مرغ و مغزها جزء بهترین منابع پروتئین هستند مصرف این گروه موادغذایی برای رشد، خون‌سازی و سلامت دستگاه عصبی لازم است. بسیاری از کودکان و نوجوانان الگوهای غذایی نادرست دارند و به مقدار کافی از موادغذایی گروه گوشت، حبوبات، تخم‌مرغ و غلات استفاده نمی‌کنند.

وی ادامه داد: مصرف گوشت برای ارتقاء سلامتی، سطح افزایش ایمنی و رشد و نمو مناسب لازم است و برای اطمینان از عملکرد مناسب ذهن و یادگیری درست مصرف آن ضرورت دارد. افرادی که به خوردن ماهی عادت دارند کمتر به بیماری‌های قلبی- عروقی، دیابت،‌ ورم مفاصل و آسم مبتلا می‌شوند و همچنین شانس ابتلای آنها به سرطان نیز کمتر است.

این متخصص تأکید کرد: مصرف ناکافی از گروه گوشت، حبوبات، تخم‌مرغ و مغزها روند رشد مغزی و فیزیکی کودکان و نوجوانان را کند می‌سازد. همچنین زیاد‌ه‌روی در مصرف گوشت قرمز میزان خطر ابتلا به سرطان در زنان جوان را دو برابر افزایش می‌دهد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار