نسیم عبداللهی کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: گوشت، حبوبات، تخممرغ و مغزها جزء بهترین منابع پروتئین هستند مصرف این گروه موادغذایی برای رشد، خونسازی و سلامت دستگاه عصبی لازم است. بسیاری از کودکان و نوجوانان الگوهای غذایی نادرست دارند و به مقدار کافی از موادغذایی گروه گوشت، حبوبات، تخممرغ و غلات استفاده نمیکنند.
وی ادامه داد: مصرف گوشت برای ارتقاء سلامتی، سطح افزایش ایمنی و رشد و نمو مناسب لازم است و برای اطمینان از عملکرد مناسب ذهن و یادگیری درست مصرف آن ضرورت دارد. افرادی که به خوردن ماهی عادت دارند کمتر به بیماریهای قلبی- عروقی، دیابت، ورم مفاصل و آسم مبتلا میشوند و همچنین شانس ابتلای آنها به سرطان نیز کمتر است.
این متخصص تأکید کرد: مصرف ناکافی از گروه گوشت، حبوبات، تخممرغ و مغزها روند رشد مغزی و فیزیکی کودکان و نوجوانان را کند میسازد. همچنین زیادهروی در مصرف گوشت قرمز میزان خطر ابتلا به سرطان در زنان جوان را دو برابر افزایش میدهد.
انتهای پیام/