به گزارش
خبرنگار دفاعی- امنیتی باشگاه خبرنگاران، در هر کشوری شناخت اسطورههای مقاومت برای نسلهای آینده یک ضرورت است.
آشنایی
با اسطورههای شهادت و مقاومت ایران اسلامی که ویژگی منحصر به فرد ایمان و
معنویت را با آمادگی رزمی و دفاعی خود تلفیق کردند برای نوجوانان و جوانان
کشورمان، جذاب و مفید است.
به همین منظور
باشگاه خبرنگاران در نظر دارد تا به معرفی مفید و مختصر شهدای شاخص با عنوان "
ستارگان آسمان ایران اسلامی" به ترتیب حروف الفبا بپردازد.
اگرچه
همه شهدا و جانبازان و آزادگان و ایثارگران مقاوم و سربلند و عزیز،
ستارگان آسمان ایران اسلامی هستند و هرکس در هر شغل و مسئولیتی که قرار
دارد و نفس میکشد، مدیون این فداکاریها و از جان گذشتگیها است.
سردار شهید "مجید بقایی"
شهید مجید بقایی در بهمن ماه سال 1337 در بهبهان چشم به جهان گشود.
هوش سرشار و استعداد وی باعث شد تا تحصیلات پنجم و ششم دبستان (نظام قدیم) را در عرض یکسال در یکی از مدارس بهبهان بگذراند و سپس رشته ریاضی را برای ادامه تحصیل در دبیرستان انتخاب کند.
حدود سالهای 53- 54 فعالیتهای او در دانشگاه شکل گرفت در سالهای 55 و 56 که مبارزه ملت مسلمان ایران به اوج خود نزدیک میشد او از عناصر هدایت کننده تظاهرات علیه رژیم طاغوت بود.
او در بدو تشکیل گروه "منصورون" وارد شاخه نظامی آن شد و کار نظامی او پس از انقلاب اسلامی هم ادامه داشت. وی فعالیتش را در این زمینه با حضور در کمیته و شهربانی آغاز کرد.
پیش از آغاز جنگ تحمیلی به توصیه محسن رضایی به سپاه پیوست و در واحد روابط عمومی سپاه امیدیه به فعالیت مشغول شد و پس از مدتی به فرماندهی سپاه پاسداران شوش منصوب شد و در این مدت طرحهای عملیاتی بسیار خوبی را علیه دشمن بعثی در قالب گروههای کوچک به اجرا در آورد.
به خاطر لیاقتهای فراوان که در هنگام فرماندهی سپاه شوش از خود نشان داده بود به فرماندهی لشکر فجر برگزیده شد و در عملیات فتحالمبین، بیتالمقدس و رمضان به سمت معاونت حسن باقری (فرمانده قرارگاه کربلا ) منصوب و پس از عملیات محرم فرمانده قوای یکم کربلا شد.
مجید بقایی در 9 بهمن ماه 1361 در حالی که با عنوان فرمانده قوای یکم کربلا به همراه چند تن دیگر از برادران و یاران خود مشغول بررسی یکی از مکانها برای شناسایی و نفوذ در دل دشمن بودند، مورد اصابت گلوله توپ خانه دشمن قرار گرفتند و همه باهم دعوت حق را لبیک گفته و به شهادت رسیدند.
انتهای پیام/