دکتر محمدرضا حسنی متخصص داخلی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: برای کاهش تریگلیسیرید بدنتان ابتدا لازم است اگر اضافه وزن دارید چند کیلو از وزنتان کم کنید زیرا کاهش وزن به کاهش میزان تریگلیسیرید کمک میکند. برای این کار به رژیم غذاییتان توجه کنید، غذای پرکالری نخورید و ورزش کنید.
وی نقش ورزش را در کاهش تریگلیسیرید اساسی دانست و افزود: مراکز کنترل و پیشگیری از بیماریها توصیه میکنند، هفتهای دو ساعت و نیم ورزش و فعالیت بدنی مداوم نقش اساسی در کاهش تریگلیسیرید دارد و افراد مبتلا میتوانند با روزانه 10 دقیقه پیادهروی سریع، دوچرخهسواری، تنیس و شنا گام موثری در کاهش تریگلیسیرید خود بردارند.
حسنی با بیان اینکه رژیم غذایی سرشار از کربوهیدرات میزان تری گلیسیرید را به مقدار زیادی افزایش میدهد، اظهار داشت: لازم است از میزان کربوهیدرات غذایی که میخورید آگاه شوید و در رژیم غذاییتان بیشتر از سبزیجات، میوه و غلات استفاده کنید و شیرینی دانمارکی آب نبات، برنج و پاستا را حذف کنید.
وی گفت: روغنی که در آشپزی استفاده میکنید تغییر دهید روغنهای اشباع شده موجود در گوشت گاو، گوسفند، پنیر، شیر و خامه پرچرب زیاد است پس از آنها را کنار بگذارید و از انواع ماهی و روغنهای زیتون استفاده کنید.
این متخصص در پایان اظهار داشت: مصرف سیگار رابطه مستقیمی با افزایش میزان تریگلیسیرید و بیماری قلبی دارد، برای حفظ سلامتیتان با برنامهریزی دقیقی سیگار را ترک کنید و از داروهایی که جایگزین نیکوتین میشوند، استفاده کنید.
انتهای پیام/